Rreth nesh

Historia e kompanisë

Arbëria Group është kompani prodhuese e ujit natyral mineral “Alpeve“, produktet tona janë të njohura në tregun e Kosovës dhe jashtë saj

Ishte viti 2010 kur eshte themeluar fabrika ujit Alpeve nga kompania ARBERIA me qellim te prodhimit dhe sjelles se ujit kualitativ natyror nga burimi deri te sofra e juaj i ambalazhuar me teknologjinë më moderne europiane dhe i qertifikuar me standarte europiane, Uji natyral i Alpeve buron nga thellësia e Alpeve,në malet e Gollakut në fshatin Koliq në një lartësi mbidetare mbi 1200 m. Buron nga një burim i lashtë me uji natyral mineral i njohur nga gjithë treva si ujë me cilësi të lartë.

Teknologjia
Teknologjia e jonë moderne e mundëson që uji i Alpeve t’i ruan të gjitha vetitë natyrale nga burim deri tek sofra e juaj.
Kontroll i plotë
Përbërja e shëndetshme
7 Faza Filtrimi
Çertifikata të cilësisë
Ujë i Alpeve

Përbërja

Calcium+

5-12 mg/dm3

Vestibulum non nisi tincidunt, pulvinar nibh sed, accumsan dui. In purus dolor.

Magnesium

2-5 mg/dm3

Vestibulum non nisi tincidunt, pulvinar nibh sed, accumsan dui. In purus dolor.

Sodium

20-25 mg/dm3

Vestibulum non nisi tincidunt, pulvinar nibh sed, accumsan dui. In purus dolor.

Chlorine

~46 mg/dm3

Vestibulum non nisi tincidunt, pulvinar nibh sed, accumsan dui. In purus dolor.

Sourness

6,8-7,3

Vestibulum non nisi tincidunt, pulvinar nibh sed, accumsan dui. In purus dolor.

Mineralization

90-140 mg/dm3

Vestibulum non nisi tincidunt, pulvinar nibh sed, accumsan dui. In purus dolor.

Ujë i Alpeve

Historiku

Ishte viti 1994, kur në Kosovë filloi veprimtarin e saj një ndër kompanitë më të fuqishme sot në tregun kosovar, Komopania “ARBËRIA Group” atebotë filluam me importimin e disa produkteve ushqimore nga disa vende te ballkanit dhe distribuimin e produkteve tyre në të gjithë territorin e Kosovës dhe vazhduami me këtë veprimtari në krye me themeluesin e kompanisë z.Mehmet Halit Osmani dhe me sukses të dëshmuar deri në vitin 1998 kur edhe filloi lufta në Kosovë

Në vitin 2001 pas luftës në Kosovë kompania “ARBËRIA Group” fillon veprimtarin e saj dhe përgadit stafin e saj për fillimin me distribuim të produkteve ndërkomobëtare. Kompania “ARBËRIA Group” fillon importimin e pijeve freskuese dhe lëngjeve nga shtete evropiane.

Në vitin 2007-08 komapnia “ARBËRIA Group” duke pa të nevojshme për të dhënë kontributin e saj në rritjen e kapaciteteve ekonomike dhe zhvillimin ekonomik në vend, filloi të ndërtojë fabrikën më moderne për mbushjen e ujit në fshatin Koliq Gollak ku sot ka kapacitete të mjaftueshme për t’i furnizuar me ujin me cilësorë në vend të gjithë qytetarët e Kosovës dhe jashtë saj.