Ujë i Alpeve

UJË NATYRAL & MINERAL

Uji natyral i Alpeve buron nga thellësia e Alpeve,në malet e Gollakut në fshatin Koliq në një lartësi mbidetare mbi 1200 m. Buron nga një burim i lashtë me uji natyral mineral i njohur nga gjithë treva si ujë me cilësi të lartë.

Historiku

Rreth Ujit të Alpeve

Arbëria Group është kompani prodhuese e ujit natyral mineral ``Alpeve``, produktet tona janë të njohura në tregun e Kosovës dhe jashtë saj.

Në Arbëria Group, mundësohet që inovacionet të marrin përkrahje nga niveli më i lartë në kompani.

Bordi i ynë udhëheqës në Arberia Group ka mundësuar që produktet tona të jenë lider në treg nga shitja dhe cilësia.
Brendet e Arbëria Group janë produkte të konsumatorëve. Ne prodhojmë, distribuojmë dhe shesim produktet finale në krejt Kosovën, Me një logjistikë të mjaftueshme me qendra distributive në të gjitha qytetet e Kosovës dhe me qendrën kryesore në Prishtinë, me një numër të madh të automjeteve për distribuimin e produkteve me qëllim që gjithmonë të jemi në vendin dhe kohën e duhur pranë konsumatorit.
Duke e fokusuar energjinë tonë në vazhdimin e njohjes së nevojave të konsumatorëve dhe duke përdorur këtë vizion në zhvillimin e produkteve inovative dhe të shëndetshme, synojmë që brendet e Arbëria Group të jenë zgjedhja e parë e konsumatorëve në vend, rajon dhe me gjerë.

Kontroll i plotë
Përbërja e shëndetshme
7 Faza Filtrimi
Çertifikata të cilësisë

Transporti i porosive falas

Transporti për klientët tanë është falas. Porosit mund t’i bëni online përmes faqes ose përmes numrave të kontaktit

  • Transporti Falas
  • 6 ditë në javë
  • 8:00 – 20:00 Çdo ditë
Ujë i Alpeve

Përbërja

Natriumi Na+

Na+ 5.4

Kaliumi

K+ 1.4

Kalciumi

CA2+ 36

Magnezi

Mg2+ 10.69

Bikarbonatet

HCO3- 268

Kloruret

CI- 7.1

Sulfatet SO42- 8

SO42- 8

Nitratet

NO3- 0.3

Floruret

F- 0.01

Mbetja pas avullimit 180°C 252

252

Përqueshmëri elektrike 390 µS/cm

390 µS/cm
Ujë burimi nga thellësia e Alpeve

Çka thonë klientët tanë

Anastasia Stone
Barista

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus.

Patrick James
Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

Steven Rashford
Developer

Duis et tellus imperdiet, lacinia risus id, tincidunt ipsum. Integer euismod elit vel nibh commodo, at consequat nisl rhoncus. Aliquam tempor lorem odio, non aliquam nunc egestas in. Proin rutrum justo ac lorem pellentesque pretium.

Anastasia Stone
Administrator

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum.

Patrick James
Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

për shëndetin tuaj

Lajme & Aktivitete