Blerse te nderuar ju njoftojme se Aksioni me uje Alpeve 2l do te jet 1 javor dhe fillon nga data 04.05. 2021 deri 11.05.2021

(Kush blen )

5 Paleta Uje Alpeve 2lit ( natyral &mineral) +30 kompleta Uje Alpeve 0.5l ( natyral &mineral) (Fiton 32 kompleta uje alpeve 2lit )

 

2 Paleta Uje Alpeve 2lit ( natyral &mineral)+20 kompleta Uje Alpeve 0.5l ( natyral &mineral) ( Fiton 16 Kompleta uje Alpeve 2lit )

 

1 Paleta Uje Alpeve 2lit ( natyral &mineral) 15 Kompleta Uje Alpeve 0.5l ( natyral &mineral) ( Fiton 8 Kompleta uje Alpeve 2lit )

 

32 kompleta Uje Alpeve 2lit ( natyral &mineral)+10 kompleta Uje Alpeve 0.5l ( natyral &mineral) ( Fiton 4 Kompleta uje Alpeve 2lit )

 

16 kompleta Uje Alpeve 2lit ( natyral &mineral)+4 kompleta Uje Alpeve 0.5l ( natyral &mineral) ( Fiton 2 Kompleta uje Alpeve 2lit )

 

Me respekt ARBERIA COMPANY Prishtine