Ujë i Alpeve

UJË NATYRAL & MINERAL

Uji natyral i Alpeve buron nga thellësia e Alpeve,në malet e Gollakut në fshatin Koliq në një lartësi mbidetare mbi 1200 m. Buron nga një burim i lashtë me uji natyral mineral i njohur nga gjithë treva si ujë me cilësi të lartë.

Historiku

Rreth Ujit të Alpeve

Uji natyral i Alpeve buron nga thellësia e Alpeve , në malet e Gollakut në fshatin Koliq në një lartësi mbidetare mbi 1200 m . Buron nga një burim i lashtë me uji natyral mineral i njohur nga gjithë treva si ujë me cilësi të lartë , Duke u bazuar në parametrat kimiko – fizike Uji i Alpeve është i vetmi ujë i pasur me Oksigjen si dhe minerale natyrore , qka e bene qe uji i Alpeve të jetë i vetmi uje BIO në Kosovë . Dhe të jete i preferuar për të gjitha grup moshat Po ashtu teknologjia e jonë moderne e mundeson qe uji i Alpeve t’i ruan të gjitha vetitë natyrale nga burim deri tek sofra e juaj I ftohet ! fresketli kthjellet ! Uje i Alpeve për shëndetin tuaj !

Kontroll i plotë
Përbërja e shëndetshme
7 Faza Filtrimi
Çertifikata të cilësisë

Transporti i porosive falas

Transporti për klientët tanë është falas. Porosit mund t’i bëni online përmes faqes ose përmes numrave të kontaktit

  • Transporti Falas
  • 6 ditë në javë
  • 8:00 – 20:00 Çdo ditë
Ujë i Alpeve

Përbërja

Natriumi Na+

Na+ 5.4

Kaliumi

K+ 1.4

Kalciumi

CA2+ 36

Magnezi

Mg2+ 10.69

Bikarbonatet

HCO3- 268

Kloruret

CI- 7.1

Sulfatet SO42- 8

SO42- 8

Nitratet

NO3- 0.3

Floruret

F- 0.01

Mbetja pas avullimit 180°C 252

252

Përqueshmëri elektrike 390 µS/cm

390 µS/cm
Ujë burimi nga thellësia e Alpeve

Çka thonë klientët tanë

Anastasia Stone
Barista

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus.

Patrick James
Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

Steven Rashford
Developer

Duis et tellus imperdiet, lacinia risus id, tincidunt ipsum. Integer euismod elit vel nibh commodo, at consequat nisl rhoncus. Aliquam tempor lorem odio, non aliquam nunc egestas in. Proin rutrum justo ac lorem pellentesque pretium.

Anastasia Stone
Administrator

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum.

Patrick James
Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

për shëndetin tuaj

Lajme & Aktivitete